THIJS HUIZER

Fotograaf


"Het vastleggen van de authentieke jij vind ik het aller belangrijkst. Ik creëer een ontspannen en fijne sfeer, waarbij ik pure emoties vastleg in spontane en soms geposeerde momenten."


 

 

 
CHER VAN PELT

Fotograaf"Als fotograaf vind ik het de mooiste uitdaging om de schoonheid in elk moment te zien en dit vast te leggen vanuit mijn perspectief, een gevoel. Een beeld dat je dat ware moment opnieuw laat beleven."

 

 


Het is voor ons heel belangrijk om het gevoel, de sfeer en uiteraard ook de emotie van jullie bruiloft vast te leggen. Dat wanneer jullie naar de foto's terugkijken het voelt alsof jullie de dag opnieuw beleven. De mooiste momenten zijn vanuit onze ogen altijd de spontane. Daarom zullen we jullie niet te veel laten poseren. Wij leggen jullie dag vast op een manier waarbij wij zo min mogelijk opvallen.THE MOMENT IS NOW.

Stuur ons een berichtje om te kijken of wij een match zijn voor jullie grote dag.


01.


Fact 1


We werken al meer dan 5 jaar als fotografie team samen!


02.


Fact 2


Aangezien wij meer fotograferen dan alleen bruiloften hebben wij beide een verschillende kijk op elk moment. Deze twee verschillende blikken vormen samen een perfecte combinatie voor een prachtige bruiloft reportage.


03.


Fact 3


Wij hebben elk onze eigen taken tijdens de dag. Cher volgt bijvoorbeeld de bruid tijdens het klaarmaken in de ochtend en Thijs de bruidegom, of andersom. Tijdens de ceremonie legt een van ons de focus op het bruidspaar en de ander op de reactie van jullie naasten.

04.


Fact 4


Wij leveren 10 bewerkte foto's binnen 3 dagen na de bruiloft, zodat jullie een eerste impressie krijgen.

Bekijk onze websites voor meer fotografie