WIJ ZIJN UNIEK IN

 

twee fotografen


vanaf 6 uur tot een volledige dekking van de dag


de eerste beelden worden 3 dagen na de bruiloft opgestuurd


we hebben altijd een kennismakingsgesprek om jullie beter te leren kennen


online gallery met alle foto's


wereldwijd beschikbaar


verschillende pakketten

fotoalbum mogelijk

 

K I N D W O R D S

|

"Tranen van blijdschap van de eerste foto's! Jullie hebben het zo mooi vastgelegd! In de serene lichte stijl die jullie hebben, simplistisch maar daardoor knalt de emotie er echt vanaf! "

Karen & Daniël | Bruidspaar

"Vanaf het allereerste moment hadden we een heel goed gevoel bij Thijs en Cher. Ze luisterden naar onze wensen en dachten mee waar nodig. Op de dag zelf was het heel prettig hen om ons heen te hebben: Subtiel aanwezig, positieve, enthousiaste toevoeging aan de wedding-crew. Ze wisten alle belangrijke momenten vast te leggen zonder dat we het merkten. De uitgebreide selectie bevat zoveel prachtige en liefdevolle momenten. Het is een groot pluspunt dat ze met z'n tweeën zijn. Thijs en Cher 100% een aanrader."

We hebben ZO'N leuke avond gehad door jullie, wat een foto's! Echt genoten. We gaan ze vanavond nog een keer kijken! en dit weekend nog 10 keer denk ik. Er zitten zulke parels tussen, niet normaal.Christie & Yoeron | Bruidspaar

"Wow! We zijn de foto's aan het bekijken en ze zijn absoluut geweldig! Echt van genoten, heerlijk. Met tranen en een lach gekeken.

Kirsten & Nick | Bruidspaar